20 . 06 . 2018
пошук робіт:         
 

Дипломна робота, курсова робота, виконання робіт.

Фази та різновиди виробничих процесів



№ роботи: 405
розділ: Економіка праці
тип: Контрольна робота
об'єм: 21
винагорода автору: 80 грн

Зміст:

8. Фази та різновиди виробничих процесів…………………………………...…3
17 . Технологічне планування обладнання та чинники формування виробничих структур………………………………………………………… …..6
26. Організація не потокового виробництва та розрахунки його параметрів…………………………………………………… ……………………9
35. Сутність, цілі та завдання технологічної підготовки виробництва…...…12
Завдання 8……………………………………………………………………….1 5
Розрахувати норматив запасів і середню норму запасу для приведених видів сировини, табл.
Споживання борошна і цукру-піску за квартал відповідно становить 7200 тис. грн. та 540 тис. грн.
Завдання 18………………………………………………………………………1 6
Оцінити постачальників сировини для прийняття рішення щодо продовження контракту з одним із них.
Протягом двох місяців підприємство від постачальників А і Б отримувало борошно і цукор. Дані щодо поставок наведені у таблиці.

Завдання 17*……………………………………………………………………. 17
Список використаних джерел……………………………………………….…21
   
Список літератури

Кожекин Г.Я. Синица Л.М. “Организация производства” . Минск ИП “Экоперспектива”, 1998 год.
2. Курочкин А.С. “Организация производства”. Киев, 2001 год.
3. Конспект лекцій з курсу “Організація виробництва”. Хмельницький, 1998 рік.
4. Організація виробництва. Навчально-методичний посібник. Капінос Г.І. Грабовська І.В, Хмельницький ТУП,2000 рік.
5. Бойчук В. Г. Економіка підприємства. -Л., 2004.
6. Економіка виробничого підприємництва / За редакцією Й. М. Петровича.-Л., 2001.
8. Економіка підприємства: Підручник. / За редекцією С. Ф Покропивного.-К., 2001.
9. Экономика предприятия / Под ред. Волкова.-М., 1997.
10. Економіка підприємства: Підручник. / За редекцією С. Ф Покропивного.-К., 2003.
 

 

© DIPLOMSERVIS.com.ua 2009-2016.