25 . 11 . 2017
пошук робіт:         
 

Дипломна робота, курсова робота, виконання робіт.

Класифікація та загальна характеристика надзвичайних ситуацій.



№ роботи: 350
розділ: БЖД
тип: Контрольна робота
об'єм: 13 стор
винагорода автору: 80 грн

Зміст:

1. Класифікація та загальна характеристика надзвичайних ситуацій
6. Характеристика найбільш поширених речовин і їх дія на організм людини. Шляхи надходження в організм, їх перетворення класифікація і виділення
30. СНІД. Три стадії захворювання на СНІД
43. З води витягнули людину без ознак життя. Пульс і дихання відсутні, тони серця не прослуховуються. Яка послідовність першої допомоги?
Задача 1
Підприємство викидає у навколишнє середовище через трубу висотою Н та діаметром D шкідливу речовину у вигляді газоповітряної суміші. Інтенсивність викиду суміші М, середня швидкість виходу суміші з гирла труби Wг, температура t.
Дати характеристику шкідливої речовини, описавши її властивості, навести максимальну разову і середньодобову гранично допустимі концентрації в атмосферному повітрі населених місць та клас небезпеки.
Визначити максимальну концентрацію шкідливої речовини біля земної поверхні та її віддаль від джерела викиду; мінімально безпечну віддаль від джерела викиду до місця можливого перебування людей.
M=100,0 г/с; D=0,9 м; Н=16 м; Wг=2,75 м/с; t=130 с
Задача 2.
Особовий склад формування з ліквідації наслідків аварій на атомній електростанції має працювати протягом Т=4 год. годин на радіоактивно забрудненій місцевості (Косл=1).
Визначити дозу опромінювання, яку одержить особовий склад формування при вході в зону через t1=3 год. годин після аварії, якщо рівень реалізації в цей час складав Р1=12 рад/год.
Визначити допустиму тривалість роботи особового складу формування на радіоактивно забрудненій місцевості, якщо задана доза опромінювання Dзад=18 рад.
Задача 4
Відомі маса тіла людини Мл=59 кг, та кількість продуктів Мпр, яка споживається людиною на протязі доби. Рівень вмісту нітратів у продуктах, які споживаються дорівнює допустимому.
Зробити висновок про безпечність споживання вказаного набору продуктів, якщо допустима добова доза нітратів у розрахунку на 1 кг маси тіла людини складає До=5мг/кг.
Допустимі рівні вмісту нітратів у заданих продуктах та значення їхнього коефіцієнта їстівності частини наведені в таблиці.
0,2 кг. кабачків; 0,1 кг капусти; 0,кг картоплі; 0,1 кг редису; 0,05 кг перцю; 0,05 кг цибулі
   
Список літератури

1. Пістун І.П., Піщенюк В.Ф., Березовський А.Г., Безпека життєдіяльності. Л., 1999 р.
2. Шевчук В.Я., Гусєв та ін. Економіка і екологія водних ресурсів Дніпра. - Київ, Вища школа, 1996.
3. Єлисєєв А.Г. Охорона праці, Київ, 1991 р.
4. Стеблюк М.І. Цивільна оборона, Київ, 1999 р.
 

 

© DIPLOMSERVIS.com.ua 2009-2016.