14 . 12 . 2017
пошук робіт:         
 

Дипломна робота, курсова робота, виконання робіт.

Товарознавча характеристика асортименту кавоварок на матеріалах ТОВ «Ельдорадо»



№ роботи: 2157
розділ: Комерційна діяльність
тип: Курсова робота
об'єм: 29
винагорода автору: 200 грн

Зміст:

ВСТУП
РОЗДІЛ 1 ФОРМУВАННЯ СПОЖИВНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ КАВОВАРОК
1.1 Характеристика матеріалів виготовлення корпусу та види електронагрівачів, вплив на споживчі властивості
1.2 Класифікація асортименту кавоварок та кавових машин
РОЗДІЛ 2 ТОВАРОЗНАВЧА ХАРАКТЕРИСТИКА АСОРТИМЕНТУ КАВОВАРОК ТА КАВОВИХ МАШИН НА МАТЕРІАЛАХ ТОРГОВЕЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ЕЛЬДОРАДО»
2.1 Товарознавча характеристика асортименту кавоварок різних фірм-виробників
2.2 Товарознавча характеристика асортименту кавових машин різних фірм-виробників
2.3 Балова оцінка якості зразків кавоварок
ВИСНОВКИ
СПИСОК ЛІТЕРАТУРИ
ДОДАТКИ

ВИСНОВК И

До переваг кавоварки можна віднести: компактні розміри; стильний дизайн; міцний металевий корпус, стійкий до пошкоджень; ергономічна система управління; наявність індикації рівня води і включення; простота у використанні. Більшість фільтраційних кавоварок мають плиту автоподогрева під колбою для напою. Ця система готує кавову колбу до наливу готового напою і підтримує кави гарячим після приготування.
Кавомашина - безсумнівно престижна і відповідає останнім словом техніки, прилад. Вона здатна порадувати власника швидкістю роботи, вибором напоїв, можливістю програмувати, що розвязує руки для експериментів і головним козирем є, повна автоматизація. Зрозуміло, за ці зручності доведеться неабияк заплатити, оскільки кавомашини - найдорожчі з приладів для приготування кави.
Для виробництва корпусу кавоварок та кавових машин можуть вткористовуватись різні матеріали: пластик, метал, кераміка тощо.
У кавоварках можуть використовуватись наступні види електронагрівачів:
- відкриті;
- закриті;
- герметичні.
Зараз випускають 4 типи електрокавоварок - фільтраційні, компресійні, вакуумні і перколяційні або гейзерні.
За своєю продуктивністю традиційні кавомашини діляться на одногруппні, двугрупні, трьохгрупні і чотирьохгрупні (останні зустрічаються вкрай рідко).
після аналізу асортименту, можна сказати що найбільша кількість кавоварок представленна виробниками Gaggia, Saeco, Delonghi, Philips, Polaris, Tristar.
Варто підмітити що найбільшу кількість товару пропонується виробником Delonghi в кількості 50 шт., що відмічає його як популярним так і більш надійним виробником кавоварок.
Товарний асортимент кавових машин в магазині представленний наступними виробниками: Magio, Handpresso, First, Clatronic, Tchibo, Princess, Siemens, Maxwell, Scarlett.
Провівши бальну оцінку відмітимо, що найнижчу оцінку отримала кавоварка Кавоварка MAGIO MG-345. Вона має нижчі оцінки порівняно з DELONGHI ESAM 4000.B та SAECO Royal Gran Crema Black.
   
Список літератури

1. Беднарчук М.С.. Шумський О.В. Товарознавство. Непродовольчі товари: меблі.–Львів:«Магнолія 2010. – 424 с.
2. Бровко О. Г. Товарознавство. Продовольчі товари : навчальний посібник. Київ: Кондор, 2010. 730 с.
3. Глушкова Т.Г. Товари культурно-побутового призначення: підручник. Київ : Київ. нац. торг.-економ. ун-т, 2010. 550 с. (Сер. «Товарознавство»).
4. Є. Бузукова. Оборотність товарних запасів. // Товарознавець продовольчих товарів № 6, 2006. - с. 311.
5. Є. Оксанчук. Новий світ кави. // Кіровський бізнес журнал № 12-13, червень-липень 2006. - с. 398.
6. Зрезарцев М.П. Товарознавство непродовольчих товарів: Посібник–К. 2011.– 328 с.
7. Кисляк Н.К., Коломієць Т.М. Товарознавство господарських товарів. Підручник.-К.:КНИГА,19-2004.-4 48с.
8. Кофейная страна, обзор сигментов украинского рынка кофе. Журнал „Продукты питания”, №7,апрель 2006.
9. М. Кузьмичова. Розповідь про напій, з якого починається ранок. // Сучасна торгівля № 5, 2001. - с. 436.
10. Полікарпов І.С., Шийко І.І. Товарознавство електропобутових машин: Посібник- К.: Центр навч. літ., 2010.- 336 с.
11. Плужников И. И Чашка кофе, издательство «Пищевая промышленность», М.:1967. – 295 с.
12. Сирохман П.Г., Задорожний І.М., Пономарьов П.Х. Товарознавство продовольчих товарів.-К.: Лібра, 1997. – 632с.
13. Сирохман І.В., Раситюк Т.М. „Товарознавство смакових товарів”. Львів Видавництво ЛКА. – 2003 р.
14. Сирохман І.В., Зав городня В.М. „Товарознавство пакувальних матеріалів і тари”. К.: ЦНЛ. – 2005 р.
15. Товарознавство. Непродовольчі товари: вироби господарського та культурно-побутового призначення / І. С. Полікарпов, В. С. Лукашов, Р. В. Кирильчук, [та ін.] : навчально-наочний посібник. Київ : 2011. 294 с.
16. Товарознавство непродовольчих товарів / Радченко Л.О., Л.Д. Льовшина, Н.П. Головко, О.В. Мячиков, Мартишко І.Ф. : Навчальний посібник. Харків : Світ книг. 2015. 943 с.
17. Чепурной И.П. Идентификация и фальсификация продовольственных товаров, учебник. М.: Дашков и К, 2008. – 460 с.
18. Чепурной И.П. Товароведение и экспертиза вкусовых товаров: Учебник. – М.: Издательско-книготорговый центр «Маркетинг», 2002. – 404 с.
 

 

© DIPLOMSERVIS.com.ua 2009-2016.