19 . 04 . 2018
пошук робіт:         
 

Дипломна робота, курсова робота, виконання робіт.

Порівняльна оцінка асортименту, гармонійності тари, етикеток і маркування виноградних вин ароматизованих різних товаровиробників



№ роботи: 1612
розділ: Комерційна діяльність
тип: Курсова робота
об'єм: 35
винагорода автору: 100 грн

Зміст:

Вступ......................... .............................. .............................. .............................. ......3
Розділ 1. Формування ринку, споживних властивостей, асортименту та особливості пакування і зберігання ароматизованих вин........................... ........5
1.1. Аналіз ринку виноградних вин в Україні....................... .............................. ..5
1.2. Фактори формування споживних властивостей та асортименту ароматизованих вин........................... .............................. .............................. .........8
1.3. Особливості пакування та зберігання ароматизованих вин.......................13
Розділ 2. Дослідження асортименту, аналіз матеріалів маркування та способів фальсифікації ароматизованих вин........................... .............................. .............15
2.1. Товарознавча характеристика асортименту ароматизованих вин, що реалізуються торговельними підприємствами м. Львова........................ ..........15
2.2. Аналіз матеріалів маркування ароматизованих вин........................... ........24
2.3. Способи фальсифікації та методи ідентифікації виноградних вин на сучасному етапі......................... .............................. .............................. .................26
Висновки та пропозиції.................... .............................. .............................. .........31
Список використаних джерел........................ .............................. ........................33
   
Список літератури

1. Альбом. Виноградные вина СССР. – Л.: Экономика, 1971.
2. Белявская Н.П. Виноделие Одещины // Сад, виноград і вино України. – 2000. - №4. –с.30-33.
3. Кондратюк В. Велика рада в секції виноробства // Сад, виноград і вино України. – 2001. - №1-2. –с.5-7.
4. Кондратюк В. Виноградное вино и алкоголизм //Сад, виноград і вино України. – 2001. - №5-6. –с.25-26.
5. Кучер І. Садівництва і виноградства Криму вимагають радикальних заходів // Сад, виноград і вино України. – 2000. - №3-4. – 9с.
6. Кучеренко В. Україна і Міжнародна Організація Винограду і Вина // Сад, виноград і вино України. – 2001. - №3-4. –с.38-39.
7. Могилянский Н.К. Жемчужины Крымской земли //Пищевая промышленость. – 1999. - №6. – с.10-12.
8. Нікітан В. Ринок алкоголю: надії на стабілізацію //Алкоголь і тютюн України. – 2000. - №2. – с.9-14.
9. Островская Т. Вино начинается с винограда// Росийский альманах вин. – 1999. - №6. – с.25-28.
10. Петрович О.Тихие, игристые, шампанские. Український ринок вин//Продукты питания. – 2001. - №23-24. – с.24-33.
11. Пиевский М. Революция на мировом рынке вина //Галицькі контракти. – 2000. - №52. – 25с.
12. Сірош А. Його величність виноград – джерело здоров”я і достатку // Сад, виноград і вино України. – 2001. - №11-12. –с.22-23.
13. Слюсар В.Д., Бахтін Ю.Г. Що треба для відродження виноградарства і виноробства України? // Сад, виноград і вино України. – 2001. - №3-4. –с.24-25.
14. Фуркевич В. Щодо термінів зберігання та вживання виноградних вин //Сад, виноград і вино України. – 2000. - №3-4. –с.32-33.
15. Фуркевич В. Ориентиры качества: от сырья до вина//Сад, виноград і вино України. – 2000. - №7-9. –с.20-21.
16. Виноделие в Украине //www.atlanta
17. Годовой обзор рынка виноградных вин. Виновники’2001 //www.business.kiev
18. История виноделия//www.sudack
19. Классификация вин //wwwhaem.narod
20. Классификация виноградных вин//www.vino-veritas.narod
2 1. Общий очерк крымского виноделия //www.moscow-crimea
22. Особенности развития рынка вина //www.webplan
 

 

© DIPLOMSERVIS.com.ua 2009-2016.