23 . 10 . 2018
пошук робіт:         
 

Дипломна робота, курсова робота, виконання робіт.

Виробництво зеленого горошку



№ роботи: 1173
розділ: Економіка підприємства
тип: Контрольна робота
об'єм: 13
винагорода автору: 80 грн

Зміст:

Вступ......................... .............................. .............................. .............................. ......3
1. Класична технологія виробництва „Зеленого горошку”...................... ...........4
2. Сучасні технології виробництва „Зеленого горошку”...................... .............10
Висновки..... .............................. .............................. .............................. .................12
Список використаних джерел........................ .............................. ........................13
   
Список літератури

1. С.Г. Ильченко, А.Т. Марх, А.Ф Фан-Юнг. Технология и технохимический М. 1973.
2. Справочник технолога пищеконцентратных и овощесушильного производства. М, “Лёгкая и пищевая промышленность”, 1983
3. Технология консервирования плодов, овощей, мяса и рыбы. Учебник под редакцией профессора Б. Л. Флауменбаума. М, “Колос”, 1993
4. Аминов И. С., Мурадов Н. Н. Технологическое оборудование консервных и овощесущильных заводов. М, “Колос”, 1996
 

 

© DIPLOMSERVIS.com.ua 2009-2016.