22 . 06 . 2018
пошук робіт:         
 

Дипломна робота, курсова робота, виконання робіт.

Якість і конкурентоспроможність продукції



№ роботи: 1143
розділ: Економіка підприємства
тип: Контрольна робота
об'єм: 12
винагорода автору: 80 грн

Зміст:

1. Якість і конкурентоспроможність продукції..................... .............................. .....3
Задача 1 (48).......................... .............................. .............................. ...........................8
Місячний колективний заробіток виробничої бригади, що працює за спільним нарядом – 1320 грн Розподіл колективного заробітку між членами бригади здійснюються пропорційно до відпрацьованого часу і коефіцієнта трудової участі (КТУ).
Один робітник відпрацював у місяці 20 днів, другий робітник 22 дні, а третій – 25 днів.
КТУ робітників відповідно становив 1,05; 0,75; 1,2. Розрахувати місячну заробітну плату, яку має одержати кожний член бригади.

Задача 2 (57).......................... .............................. .............................. ...........................9
Верстат за зміну повинен працювати 7,4 години, фактично він відпрацював 7,2 год. За нормою кожної години на верстаті повинно бути виготовлено 5 виробів, а фактично за зміну було виготовлено 43 вироби. Визначити коефіцієнт екстенсивного та інтенсивного завантаження верстата і загальний коефіцієнт використання верстату.
Задача 3 (67).......................... .............................. .............................. .........................10
В изначити відпускну ціну виробу з акцизним збором без ПДВ, суму акцизного збору, вільну відпускну ціну виробу за даними:
- собівартість виробу, грн. – 18
- прибуток, грн. – 3,10
- ставка акцизу, % - 40
- ставка ПДВ, % – 20
- торговельна надбавка, % - 45

Задача 4 (77).......................... .............................. .............................. .........................11
В изначити чистий прибуток і розподілити його, якщо відомо:
1. Виручка від реалізації продукції за відпускними цінами підприємства (без ПДВ) 2232,1 тис. грн.
2. Собівартість реалізованої продукції 1421,3 тис. грн.
3. Інший прибуток – 122,3 тис. грн.
4. Позареалізаційні доходи 42,13 тис. грн.
5. Позареалізаційні видатки 34,2 тис. грн.
6. Сума податку на прибуток 282,3 тис. грн.
7. Відрахування від прибутку, %
- у резервний фонд – 10%
- у фонд споживання – 44%
- у фонд накопичення – 26%
- на виплату частини прибутку засновникам – 20%

Список використаної літератури.................... .............................. ............................12
   
Список літератури

1. Бойчук В. Г. Економіка підприємства. -Л., 2004.
2. Економіка виробничого підприємництва / За редакцією Й. М. Петровича.-Л., 2001.
3. Економіка підприємства: Підручник. / За редекцією С. Ф Покропивного.-К., 2001.
4. Экономика предприятия / Под ред. Волкова.-М., 1997.
5. Економіка підприємства: Підручник. / За редекцією С. Ф Покропивного.-К., 2003.
 

 

© DIPLOMSERVIS.com.ua 2009-2016.